Corbacho, o fer la puta i la ramoneta

7 set.

Catalans, no patiu, que el Celestino ha vingut a salvar-nos. Diu que si li demana el Jose ell deixa el Ministeri i torna a Catalunya. En qualitat de què? De substitut del Castells?. A veure si ho fa tant bé com de Ministre.

Ahir, el nostre amic Celestino pan y vino va venir a pavonejar-se a l’Hospitalet. Martell en mà, el inefable Celestino enderrocava un antic hospital de la Seguretat Social (al cinturó tot s’arregla i es millora, sobretot abans de les eleccions, mentre a Berga, tenim que agafar el Bus i tardar 2 hores per arribar a casa nostra i no s’obre una indústria des del temps del Farguell)

Analitzem-ho:

Un ministre que vol deixar de ser-ho. Ostenta el record de parats i de desastres laborals (sota qualsevol punt de vista) torna a l’Hospitalet treien pit. Celestino, el que hauries de fer es amagar-te al teu despatx de Madrid i fer veure que fas Sudokus, perquè no sé com tens collons de passejar-te pel món amb un martell als dits en actes-campanya preelectoral. La veritat, em descol·loques. Saps a qui em recordes? A les buscavides aquestes que surten als programes del cor, que van amb vells milionaris només per sortir a la foto, i al cap de dos dies se’n van amb el xofer i donen una exclusiva a revistes tipus Quemedices!. Ets una Mar Flores o una Preysler qualsevol!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: