Son l’enemic!!!

16 set.

Ultimament sembla que tothom està molt liat mentalment. Sembla que les coses indivisibles, es poden separar sense problema.

A veure, no desafiem a la Física i Química (que no la serie penosa de A3tv). A la vida hi ha coses indivisibles. No es cert? Us imagineu una Cervesa sense gas? O una cigarreta sense fum? O un estiu sense gelats? NOOOO. Hi ha coses que juntes funcionen, però que no saps perquè quan les separes perden la seva polaritat, la seva energia, la seva força, esdevenenen RES.

El tenista Nadal es un exemple. Si te’l mires està més que clar, un “español”, de cap a peus. Duu permanentment una “muñequera de España” (fig.1), sempre que té oportunitat va “disfressat” amb l’infame bandera (fig.2), i té tot tipus de complements españols. Si l’entrevisten no para de parlar de España i per més índole es del Real Madrid (fig.3)(tot i tenir un tiet que va jugar al Barça). Ahir, el vam poder veure donant-se un bany de masses al Santiago Bernabeu. No se’n amaga, es Español!

Nomès per aquest motiu, l’odío. És bandera d’un “caballero espanyol”, per tant, representa tot el que odío. No entenc per tant, que es separin les coses. El personatge es una suma de factors, suma que em fa arribar a la conclusió, a un resultat final. Per aquest motiu NO ENTENC a la gent que sap separar l’esport dels escuts, jo no.

Viiinga banderetes!!

Fig.2 El carcamal riu orgullós.

Fig.3 I deien de la foto de l'Ibra i el Piqué!

Nadal, ets un puto español!

Anuncis

2 Respostes to “Son l’enemic!!!”

  1. monti 16/09/2010 a 7:49 pm #

    nadal fill de puta !

  2. monti 16/09/2010 a 7:52 pm #

    jo tampoc teti ! salut i puta espanya !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: