Un típic cas de maltractament.

21 gen.

Espanya té la indecència de fer una llei de protecció per a maltractaments i no obstant, segueix maltractant Catalunya davant del món.

Si senyor, perquè, de fet España respon al patró d’un maltractador:

No escatima ni recursos ni l’ocasió per ridiculitzar a la seva víctima.

Juga amb els seus sentiments, i li dóna peixet i l’acarona per tornar-se a aguanyar el seu favor (per exemple quan van fer creure que aprovarien un estatut valent).

Prohibeix que  Catalunya parli en públic, que s’exressi com ella vol. Que decideixi. No té decissió, la decissió és la que tria aquella gran nació que fa pudor d’alcohol.

Tot i això, Espanya no es vol separar, no vol seure en una taula i parlar del problema real, no vol afrontar que, Catalunya sense ella sería infinitament més feliç. Podria refer la seva vida i ser independent.

Espanya no, Espanya té pèls al pit, i té la veu ronca i bigotis. Espanya té panxa i fa pudor de tabac i alcohol. Espanya però, tot i a odiar a Catalunya, la vol a casa, no la deixa ni sortir a comprar, perquè així, cada dia es diverteix tranctant-la malament. La té atemorida.

Quan Espanya s’assenta amb els seus amics a fer un Mus, presumeix de tenir a Catalunya tancada a casa, se’n riu de les comunitats i les tracta com a gossos. No hi creu, ell sap que té el poder, i que es un grande y libre.

Però un dia que Espanya torni a casa, pujará corrent l’escala de cantó a cantó per propinar un altre pallissa a Catalunya i no li trobarà. El trucarà un advocat de Brusel·les i li dirà que no s’hi pot acostar més. Que Catalunya l’ha denunciat. I llavors intentarà canviar però no podrà, trobarà un altre comunitat a la que primer enamorarà i després, mica a mica, la maltractarà.

Anuncis

2 Respostes to “Un típic cas de maltractament.”

  1. Jordi Boladeras 21/01/2011 a 6:11 pm #

    Justa la fusta! És així i, fins avui, mai no hi ha hagut solució. De tota manera, caldria que recordéssim sempre que la situació actual deriva de la derrota dels catalans davant les tropes francoespanyoles el 1714. Per això, aquest frau històric anomenat “España” ens ha tractat com a vençuts: ens espolia i escanya tant com pot.

  2. Sophia Blasco 21/01/2011 a 9:13 pm #

    Bona analogia!
    És Catalunya qui ha de decidir construir l’Estat Català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: