Camps i el seu somriure sarcàstic o Poker de fills de puta.

21 jul.

Senyors, Poker de Fills de Puta!

Fig.1

Ahir, solets i en l’intimitat, després de fer fora els medis d’informació, després de que Canal 9 no emetés la notícia, el Fill de Puta del Francisco Camps finalment, va dimitir. Després d’estar imputat i guanyar per MAJORÍA ABSOLUTA (terme en el que no crec i que em sembla antidemocràtic). Abraçades de la Rita Barbera, somriures profident i sobretot el suport, sota l’ala com un gafarronet del seu gran amic Rajoy. Des del carrer Genova van enviar al Trillo (i ja tenim el quart fill de puta que conforma el poker). El Rajoy no s’hi va acostar, es va passar el dia mut com sempre ha estat sobre qualsevol cosa que trenqui la doble moral feixista del seu partit. Vergonya.

A sobre, el personatge, que sembla extret d’una d’aquelles pelis de la Gracita Morales diu que es “Sacrifica pel partit”. Inhabilitació!

Reflexió. Hem de treure a tots aquests mafiosos de la política. S’ha de professionalitzar, posar-hi gent que sigui llicenciat en Ciencies Polítiques. S’ha de canviar, no hi ha alterantiva, dels incompetents dels socialistes, dels mentiders, dels lladres, a uns altres lladres, aquests amb pudor de naftalina i amb rictus de dictador. No hi ha alternativa. Hem de fugir d’Espanya. Hem d’anar sols i garantir-nos que cap dels nostres polítics sigui corrupte, i si n’enxampem un castigar-lo exemplarment. S’ha de tallar aquesta brutícia en la política. S’ha de pensar i tornar a creure que hi ha polítics que no son vividors (de moment una utopía). De moment, que ens queda, imatges de goriles ostensiblement feliços (veure fig.1) i l’imatge del màrtir del PP, tot bondat sacrificada pel seu partit, canonitzat per la dreta espanyola (fig.2), que marxa fent l’aleta amb el seu sarcàstic somriure.

Fig. 2

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: