Torno de Vacances – Blog Obert!

5 set.

 

Com començar? Resumint l’estiu. Sol i migdiades. Perfecte.

Informativament parlant l’estiu ens ha portat moltes sorpreses:

Resulta que la Constitución Española es pot tocar en un pimpam, nomès cal que s’aliniin les forces españoles i s’abracin per donar pel cul a les comunitats que si paguen impostos. És fàcil. Per depèn que era impensable tocar la constitución sagrada. Ara, nomès cal que els Caradures Botiflers des socialistes s’hi avinguin amb els fatxes del PP i pim pam. Fet!. I llavors ens vindràn es invisibles del PSC i ens diràn que volen un grup propi, que tenen una identitat d’esquerres i nacionalista catalana. Vinga va! a cagar a la via! i resulta que voten per donar pel sac el seu país? Ereu uns pobrets, però ara ja no teniu sentit. PSC=Titelles. Esquerres? Dretes? si no n’hi han! S’abracen quan tenen una missió nacional-espanyola comú. Una vergonya i sobretot un insult a la democràcia. Sumem més motius per a ser independents… i ara qui no ho vulgui veure li costa encara més.

La merda aquesta de l’espanyol (que no castellà) com a llèngua vehicular…tres famílies volen que els seus fills aprènguin en patxec? doncs molt fàcil. Els hi posem un professor super-español, d’aquells que llegeixen l’ABC i el Mundo i són del Real Madrid i monàrquics i fora! s’ha acabat polèmica i els atacs a la nostra nació. Però no pot ser,  ens hem de tornar a flagelar públicament i hem de tornar a patir per la nostra maltractada llèngua. Hi estem acostumats. Sobre la polèmica he de apel·lar al sentiment de patriotisme i al sentit de rauxa català, simplement INSUBMISSIÓ. No hi ha cap altre camí. I m’està bé començar el camí cap al trencament des d’aquesta estúpida polèmica. Proposo també fer escoles Españoles, com hi ha l’escola Suïssa o la Francesa i que allí es coguin futurs peperos. Tornem 30 anys enrera, fem un viatge en el temps estem com fa 30 anys! Que donguin tota aquesta colleta del congrés del diputats (fig.1) molt pel cul i que es quedin amb la seva España. Nosaltres seguirem parlant el Català.

Fig.1 La colleta

Barça: El Barça està imparable. Podria escriure pàgines i pàgines parlant del gran fill de puta del Mourinho, el seu joc covard, el dit a l’ull del Tito Vilanova, la pobra renta del “mejor madrid” …. No vull extendre’m en futileses. Millor parlar de que Cesc ja és aquí, que és un gran fitxatge (demostrat ha quedat), que Alexis té gol, que Tiago val la pena i que ja tenim dos títols més. Impressionant. A qui dubti del Barça el remeto al partit amb el Villareal. Ens espera un magnífic any!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: