Bassals i baranes

22 març

De bon matí, a les 7h més o menys, el Quim s’ha aixecat fent la dansa del matí, que consisteix en cridar TAAAA TAAAAA movent el cap enérgicament d’un cantó a l’altre… als dos minuts t’obliga a anar-lo a buscar, perquè si no acaba despertant al Martí. És a dir, a les 7:00 ja estava despert, m’he dutxat ràpid i li he donat el biberón, després he llevat al  martí i hem marxat al l’escola… quan hem sortit no plovia, però com que ahir si que ho va fer hi havien bassals. El Martí no portava botes d’aigua, però ha sorgit la pregunta…Puc xafar els bassals papa? (d’entrada he pensat que no, no anava preparat… es mullaría i em mullaría… no pot ser… però desprès he pensat… perquè no?… quan temps serà un nen? poc… la vida passa massa ràpid, i un nen que no xafa bassals no té una infantesa feliç!) Me l’he mirat… em seguia mirant esperant la resposta…. he posat cara seriosa i he fet que sí amb el cap mentre canviava el rictus facial i em posava a riure… Si Martí xafa els bassals que vulguis!!!. Hem seguit caminant i xafant bassals cap a l’escola, i el Martí tenia la part baixa dels pantalons una mica molla… he entrat, l’he deixat i li he dit a la profe que hem xafat algún bassal, no hi ha més! ahir porto el nen sense pentinar i avui hem xafat bassals… la nostra família és així… ho sento!. Sóc reincident, no hi ha més.

He passat a buscar al Martí a casa d’uns amics que la seva filla celebrava el Sant (ha estat molt bé) i cap a casa, avui estic cansat… (he anat a córrer).

Després hem arribat a casa i al  pujar la barana del Quim del llit (parlem de les 9:00 de la nit) s’ha desintegrat desencolant-se i deixant un llit de nen gran…. uoooooo nooooooo ara noooooooooo. Hem estat una hora encintant amb cinta americana la barana i arreglant-la perquè no caigués… ara a les 23:08 acabem… no hem recollit els plats de sopar, no he preparat la roba per l’endemà i el pitjor de tot… demà entro a les 8:00h! una tragèdia!. Però cap problema… faig una entradeta al blog (que desquicia a la Gemma) i cap a fer la cuina i a dormir!!! avui no he tingut temps per parar un sol minut.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: