Lucky + Best Job + Perquè no animo a España?

27 juny

Avui, ampliant la meva biografía que no interessa a ningú però que dóna més pistes per entendre’m millor (o intentar-ho) he fet un dibuix que procedeixo a penjar. Últimament estic dibuixant molt,(em va a èpoques) no sé el perquè. Però dibuixar sempre em porta al mateix lloc, a la frustració, frustració per veure coses molt bones i projectes tancats. Quina enveja!

També, buscant per internet, he trobat aquest anunci, que també va guanyar el premi a Cannes, en aquesta ocasió, em toca molt d’aprop, perquè, no us vull enganyar, m’ha fet emocionar una mica. I alguna llàgrima va treure el cap i va tornar a amagar-se al llagrimal. La publicitat ha d’emocionar, amb aquesta premisa, encarrilem el dia!

Avui, esmorzant, un amic meu ha definit molt bé la pregunta que m’ha fet algú: Perquè no animo a España? . Resposta: T’imagines els jueus animant els Nazis alemanys? no! doncs és el mateix. Un poble oprimit no animarà mai als opressors! qui no se’n adoni i digui que nomès és futbol, que es gravi el dibuix que he fet (a tipus d’esboss al cap) perquè són ells.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: