Les miserables

12 jul.

Ja s’ha convertit en tòpic dir que els polítics són tots uns titelles. Crec que no es diu prou. Tothom ho sap. Resulta que en aquesta crisis, hi han uns que la paguen i d’altres que se’n aprofiten. Que ha d’intervenir Europa la banca Española? però que dieu? perquè, perquè mantinguin els preus dels pisos?. A europa no sé com es miren això, però des del costat del país aquest es veu el que son clarament. Una regió com Extremadura té un 25% de la població que és Funcionari. Hi han més polítics que policies i bombers junts i els polítics els hi queda un sou vitalici. Tenint en compte que han de pujar l’IVA per incentivar el comerç, aquell país se’n va als collons. El problema es que som veins i estem esclavitzats a aquella merda de país, i ens arrosseguen… malauradament. Voleu solucions? us les dóno (i això que no sóc un erudit econoista, però de vegades va millor el sentit comú que una carrera a Harvard).

1) Ningú ha de cobrar en nòmina més de 150.000 euros l’any. No és comunista, però crec que amb uns dos quilets al mes pots fer per gastos. Nomès amb aquesta mesura s’ha acabat la crisis, perquè el que s’estalvia l’empresa s’haurà de reinvertir. (Les dietes no poden accedir els 1.000 euros mensuals, que Deu n’hi do).

2)Teniu dos mesos per treure tots els diners de Bankia (estàn obligats a tornar-los tots) després d’això es disol l’entintat.

3) Els polítics, de nivell parlamental han de tenir obligatòriament ciències polítiques, així un xurrero no durà la nació. No hi han sous vitalicis.

4) Llei de les comunitats, amb un mínim d’aportació, tot els superhabit que s’aporti per sobre del mínim el gestiona la comunitat.

5) Abolició immediata de la Monarquia i el seu pressupost. (a ser possible acompanyat de decapitació pública del rei).

6) Pujada d’un 40% en arancels d’aduanes per a productes importats. No tot serà xino d’aquesta manera.

Fins aquí les classes del “gurú” d’economia domèstica.

I ara, un dibuix per no deixar mal gust de boca, un del Peter Pan, que avui he esbossat perquè encara em té flipat!

 

 

Anuncis

Una resposta to “Les miserables”

  1. susagnaaluja 12/07/2012 a 5:43 pm #

    Teti, tens més raó que els Sants i, com sempre, estàs ben inspirat! M’hi falta que l’Esglèsia tampoc rebi cap subvenció i pagui l’IBI dels seus béns immobles…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: