Keep calm i duana

17 set.

duana

Per fi! pronunciament per part de la UE sobre el fet de l’independència de Catalunya. Hauriem d’estar tots al carrer celebrant-ho! HAN RECONEGUT OFICIALMENT EL FET DE PODER SER INDEPENDENTS! Aquesta és la notícia, no que no serem de la UE, i sobre això uns matissos:

1) No durem ni 5 minuts fora de la UE, perquè, encara que políticament no ho diguin, ens necessiten. Un país que aporta, que es un dels destins turístics europeus més important. I el més important, un país que no demana… està clar, ens vindràn al darrera.

2) Si fós el cas, per mi millor no ser de la UE, clarament, hem estat pagant a Extremadura, a Andalusia a…. etc. i ara anirem pagarem a Grècia, Portugal, Chipre….? no. No ho vull ni ho crec.

3) I hi ha vida fora de la UE, Suïssa, Liechtenstein, Islàndia, Noruega… Andorra!!! no hi son.. i passa alguna cosa greu? han arribat asteroids candents de foc i s’han precipitat al centre de les capitals d’aquests països provocant explosions megalítiques que han arrasat les ciutats i mig país?

Em fa especial gràcia l’interpretació dels medis espanyols que parlen de “jarro de agua fría”. Pobrets. El que ens diferencia d’ells es la convicció, la determinació, la finalitat. Ells tenen nomès l’obstinació malaltissa i la por al desmembrament. Tenim un problema, ells una obsessió malaltissa com un maltractador que veu que la seva víctima/parella vol marxar de casa, i li és igual si ha de tenir un document europeu o mundial. Marxarà, marxarem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: