El problema que no és tal!

30 set.
king_low

Ens volen fer creure en una fractura, en una guerra civil, en un problema nacional. No és cert! Il·lustració: Teti

De cop, sembla que els catalans ens haguem tornat bojos, que com si d’una pandèmia es tractés, un virus s’apoderi del nostre cervell i ens provoqui una mutació agressiva nacionalista sense arguments. Ara, de cop! quin problema que tens España! Tant que t’estimes als catalans i ara la meitat han perdut el cap. I que hem de fer? Enviar els tancs? Tancar-los tots en camps de concentració electrificats?…Portem quatre anys, avisant, intentant parlar, fent la puta i la ramoneta (D.E.P.) i ara us n’adoneu? La mare que us va parir, es que sou la polla (amb perdó, és que m’encenc). L’altre dia, un amic em demanava la meva valoració de les eleccions del 27s. Quan li vaig dir que estava content, ell em va fer mala cara.

Mala cara? ara et creus Espanya?.

Hem guanyat collons! tenim 72 persones assentades en un parlament (majoria absoluta) que ténen l’oportunitat d’aplanar el camí cap a l’independència. L’objectiu del 27s era aquest, fins al moment, no sabiem qui realment està amb l’independència i qui no, no teniem calibrat el vot. Avui, tenim exàctament calibrat qui ha votat què, per barris, per col·legis i amb una participació històrica, hem descobert quin és el pitjor dels escenaris, i n’hem sortit triomfants, això és que ha anat malament? Els vots. – Sí, però per vots… clar… no hem demostrat el que voliem.. plebiscit… bla bla bla… Els vots ara no calien, no era la finalitat, no és el moment, els vots ja vindran quan la pregunta sigui clara: Vols ser un nou estat independent? SI o NO i punt. Fins llavors podem, dia a dia anar treballant per arribar-hi amb els millors resultats possibles, perquè qualsevol votació que fem al Parlament la guanyarem.

En resum, que ens volen fer creure que tenim un imperi dividit, una guerra civil, un moment de societat fragmentada, i el que tenim és una societat, plural, rica i sobretot democràtica. Salut!

Anuncis