Imatge 9 febr.
Imatge 19 gen.
Imatge

Reiterar en l’error.

15 gen.
Imatge 12 gen.

Imatge 24 febr.

Imatge

Coses que m’estimo…

13 oct.

Imatge

Pròrroga

11 oct.

Ahir vaig sortir pitant de la feina, havia de ser un dia històric, un dia en que s’anunciava la Tercera República Catalana, era un dia que no oblidaria mai. Vaig arribar al Passeig Lluís Companys amb ganes, vaig trobar-me amb molts Berguedans (aquests moments històrics m’agrada viure’ls amb els meus). Al principi quatre. Va començar el discurs i va pronunciar solemnement les paraules màgiques que em van fer plorar. Que em van fer abraçar, amb els tres companys que també ploraven amb mi. Va tallar-se uns segons després. Vam entrar en ràbia, en un moment de desesperació, el puto diferit. Engegada de cavall, parada de ruc. Era això. I llavors si, vas digerint, vas fent els teus moviments d’escacs, la teva porra, buscant el perquè… llavors vam tornar a replantejar escenaris. N’estic cansat. Tot i això vam arribar al pacte de no immolació amb el procés, així que seguim pacients a que Espanya faci el seu paper feixista i repressor.

Imatge 6 oct.

Imatge 4 oct.

Imatge

Patum 2017

19 juny

Un amic, dels de debò, em va dir una frase que m’ha quedat marcada: “La Patum sense amics és una merda”. Sembla una frase simple i obvia, però no ho és. Aquesta Patum, l’he viscut bàsicament gràcies als meus amics. Amics que m’han encoratjat quan queia, amics que m’han ofert el seu somriure quan a mi em mancava, els meus amics han estat presents a cada moment feliç i quan el record de Patum se’m clavava a l’esquena com una fuetada. Però he descobert, que més enllà dels meus amics, també hi ha un poble que ens dóna suport. Tampoc tinc paraules per agrair a tota la gent que, encara que no els conegués, s’han acostat a mi per dir-me que endavant, que moltes gràcies… Us les torno, perquè en les vostres paraules, encaixades i abraçades m’he sentit realment bé.

Em quedo en el somriure del meu fill en aquest salt de la Plaça Santa Magdalena, un somriure que podrem repetir cada any, còmplices del foc que portem dintre. Em quedo amb les mirades i amb els somriures amples que m’heu regalat. Em quedo amb seure a terra, amb estones de xerrameca arreglant el món, em quedo amb la Patum Infantil que ha estat un bàlsam i patum en la seva essència, em quedo en esclatar dels plens, en l’olor de pólvora, perquè indubtablement sóc part d’aquest ritual.

Moltes gràcies a tots

Teti